Videokonsultasjon

Hvis du ønsker å ta i bruk videokonsultasjon, kan du logge deg inn på det digitale venterommet i stedet for å møte på det vanlige venterommet på tidspunktet for konsultasjonen. Husk å gi beskjed på forhånd om at du ønsker videokonsultasjon, så henter vi deg fra det “digitale venterommet” så snart vi er klare.

Fremgangsmåte

Du er nødt til å ha oppsatt timeavtale for å kunne bruke videokonsultasjon. Slik går du frem:

  1. Bruk en mobiltelefon med kamera eller datamaskin med webkamera og mikrofon
  2. Når klokkeslettet for din oppsatte konsultasjon nærmer, seg skal du gå inn på denne siden: https://koperviklegesenter.confrere.com
  3. Klikk på den legen du har time hos
  4. Logg deg inn med Bank-ID
  5. Du er nå logget inn i det digitale venterommet. Når legen er klar, vil videokonsultasjonen bli startet

Du kan teste løsningen før timen begynner for å se at du klarer å logge deg inn i venterommet dersom du ønsker det. Det blir ikke startet noen samtale før oppsatt tidspunkt.

Pris

Videokonsultasjon koster det samme som vanlig konsultasjon på kontoret – se prisliste. Det letteste og minst smittefarlige er å betale med faktura, da kommer det fakturagebyr på 59 kr i tillegg, dette får vi dessverre ikke fjernet. Hvis du ønsker å unngå fakturagebyr, kan du komme innom samme dag på legekontoret og betale i skranken med kort (ev. kontakt). Husk da å gi beskjed om dette på slutten av konsultasjonen. Vi har dessverre ikke mulighet for betaling med Vipps.